ms yoga
Jernbanegade 11
6400 Sønderborg

+45 2556 8818
info@msyoga.dk

Yogaretreat på Langeland


Dato og tidspunkt:  Søndag den 2. juli til onsdag den 5. juli 2023

Yoga, meditation og lækker vegetarisk mad

Tag med til Shanti retreat på Langeland i det Sydfynske Øhav. Retreatet er beliggende i naturskønne omgivelser samt i gåafstand til en dejlig sandstrand og en hyggelig lille havneby. Retreatet består af flotte historiske bygninger samt en skøn have med gamle frugttræer og et væld af smukke blomster og planter. Læs mere om Shanti Retreat på www.shantiretreat.dk.
Retreatstedet giver dig mulighed for at finde ro, hvis det er det, du har brug for.
På retreatet vil du få mulighed for at deltage i både dynamisk og stille yoga samt daglig meditation.
Velkomst på retreatet søndag eftermiddag kl. 15, hvor vi får en lille snack og derefter mødes i shala’en kl. 17.00 til yin flow yoga og meditation.
Om morgenen åbner vi dagen med en guidet mindfulness meditation og hatha/flow yoga, hvor alle kan være med. Herefter sætter vi os til bordet, hvor Nick, som er vores ’madfar’ alle dage, disker op med en lækker vegetarisk brunch – salater, frugt, grød, friskbagt brød, smoothies. Det kan variere fra dag til dag – glæd dig – Nick laver virkelig lækker mad.
Herefter kan du dase i haven, gå en tur til stranden eller ind til den lille landsby Spodsbjerg, som ligger ca. 2 km fra retreatet, besøge Tranekær slot med TICKON (Tranekær Internationale Center for Kunst og Natur) eller måske besøge Rudkøbing, som ligger 5 km fra Shanti Retreat. Der er dejlige kroge i haven, hvor du kan finde ro, eller I kan sætte jer sammen og sludre/hygge i liggestolene. Om eftermiddagen serverer Nick snacks og the/kaffe på retreatet.
For dig, der gerne vil arbejde mere med den dynamiske yoga, mødes vi igen om eftermiddagen til ashtanga, hvorefter vi slutter eftermiddagen af med 1 times skønne yin-stræk og afsluttende meditation. Du kan deltage på alle yogaholdene eller vælge ud, hvad der passer dig bedst.
Kl. 19 nyder vi den fælles aftensmad ved langbordet, hvor vi kan sidde samlet.
Din underviser: Mette Skovmand, indehaver af ms yoga i Sønderborg – læs mere om Mette på www.msyoga.dk
Pris: 3950 kr. for enkeltværelse og 3500 kr./mand for dobbeltværelse. Der er ikke bad på værelserne, men 4 fælles badeværelser. Derfor bliver vi maks.16 deltagere på retreatet. Retreatet gennemføres ved min. 10 deltagere.
Tilmelding: Send en mail til info@msyoga.dk og fortæl, at du gerne vil med på sommerretreat. Når du har modtaget bekræftelse på, at der er plads på retreatet, betaler du depositum på 500 kr. Restbeløbet betales senest 1. juni 2023. Du kan betale via MobilePay til 98953 eller bankoverførsel til 3531 3531342666.
Jeg glæder mig til skønne sommeryogadage med dig!
Mette


Har du spørgsmål?
Jernbanegade 11, 6400 Sønderborg
+45 2556 8818 - info@msyoga.dk
CVR 36656417